Verbouw van de Cirkel in Groningen

Deze zomer wordt het kerkgebouw “De Cirkel” van de Baptistengemeente Groningen verbouwd, de hoofdingang aan de Korreweg is daardoor tijdelijk niet toegankelijk.

Sinds 7 april 1962 heeft de Baptistengemeente Groningen het kerkgebouw aan de Korreweg in Groningen in gebruik. Elke zondagochtend worden er kerkdiensten gehouden en doordeweeks zijn er diverse activiteiten in “de Cirkel”.

Omdat het gebouw niet alleen voor de activiteiten van de christelijke gemeente zelf wordt gebruikt maar ook door diverse groepen en instanties, is het noodzakelijk om het gebouw te revitaliseren. Met name de kerkzaal wordt onder handen genomen. Het podium en balkon worden aangepast en voorzien van nieuwe vloerafwerking. De stoelen worden gereviseerd. In het hele gebouw wordt de technische installatie vernieuwd voor meer comfort en veiligheid.

De kerkdiensten gaan tijdens de verbouw gewoon door! Je bent elke zondagochtend om 10:00u van harte welkom! Gebruik gedurende de verbouwperiode (vanaf 4 juli tot begin oktober) de zij-ingang aan de Singelweg 14b, zie luchtfoto voor de route:

Bron: Google Maps

Een officiële opening volgt nadat de werkzaamheden zijn voltooid.

Baptistengemeente Groningen verbouwt kerkgebouw aan de Korreweg