In verband met de afgekondigde maatregelen door het RIVM en de overheid, hebben wij als raad van de Baptistengemeente Groningen besloten om alle gemeenteactiviteiten te annuleren. Dit betekent onder meer dat:

• we geen erediensten zullen houden;
  • we niet vergaderen;
  • er geen kringbijeenkomsten zullen zijn;
  • pastorale bezoeken tot het noodzakelijke zal worden beperkt.

Dit is een besluit dat we met een zwaar hart nemen, daar dit een flinke klap is voor ons gemeentezijn. Dit besluit is effectief per ingang van heden en geldt tot en met 31 maart.

Wij blijven de berichtgeving van RIVM volgen en zullen u, zo snel als mogelijk, nader berichten over de periode na 31 maart. Tot slot bidden we voor ons allen, de gemeente, Nederland en de wereld dat we deze pandemie goed mogen doorstaan en elkaar zo spoedig mogelijk weer in goede gezondheid mogen treffen.

Voor leden en vrienden is een online kerkdienst voor 15 maart 2020 beschikbaar op onze ledenpagina. Inloggen voor leden en vrienden

Gods zegen en hartelijke groeten!

Gemeenteactiviteiten geannuleerd in verband met COVID-19 (Corona)