In verband met de afgekondigde maatregelen door het RIVM en de overheid, hebben wij als raad van de Baptistengemeente Groningen besloten om alle gemeenteactiviteiten te annuleren. Dit betekent onder meer dat:

• we geen face to face erediensten zullen houden, daar waar mogelijk zullen livestreams doorgaan;
  • we niet vergaderen;
  • er geen kringbijeenkomsten zullen zijn;
  • pastorale bezoeken tot het noodzakelijke zal worden beperkt.

Dit besluit is effectief per ingang van heden en geldt tot in ieder geval 14 januari 2022.

Dit is een ontzettend moeilijke maatregel, het voelt alsof we weer terug gaan naar de periode maart 2020, toen we deze maatregel ook moesten nemen. Bijna twee jaar verder en waar we dachten dat het alleen maar beter zou worden, is dat niet gebeurd. Het zal een moeilijke vier weken worden en misschien nog wel langer. Laten we omkijken naar elkaar, we gaan een periode in waar eenzaam op de loer ligt en kwetsbaarheid genadeloos aan de oppervlakte komt. Laten we bidden voor onze kinderen/jongeren die niet naar school kunnen (en hun ouders die hiermee om moeten gaan),  laten we bidden voor onze broeders en zusters die in de zorg werken en laten we bidden voor iedereen die het om andere redenen moeilijk heeft of gaat krijgen door de lockdown.

Door naar elkaar om te kijken en te vertrouwen op de Heer onze God komen we hier door heen. Mocht je behoefte hebben aan contact laat het ons weten.

Bekijk diensten online

Via ons YouTube kanaal worden livestream diensten uitgezonden om thuis te volgen. Je kunt je abonneren op ons kanaal om meldingen te ontvangen zodra de livestream start. Dit is zonder kosten! Via de chat kun je eventueel een bericht sturen tijdens de dienst.

Een overzicht voor de komende tijd:

24 decemberGéén kerstnachtdienst
25 december Eerste KerstdagOm 10:00u dienst alleen via de livestreamStart Livestream
26 decemberGéén dienst
2 januariOm 10:00u dienst alleen via de livestreamStart Livestream
9 januariOm 10:00u dienst alleen via de livestreamStart Livestream
16 januariOm 10:00u dienst alleen via de livestreamStart Livestream
Bekijk ons YouTube-kanaal

Gemeenteactiviteiten geannuleerd vanwege nieuwe coronamaatregelen