In de stille week voorafgaand aan Pasen, van 26 t/m 30 maart, wordt er elke dag een korte dienst gehouden van 19.30 tot 20.15. De dinsdagavond zal worden geleid en vormgegeven door de christelijke studentenvereniging Ichthus.

Natuurlijk is er ook Paasmorgen, zondag 1 april, een feestelijke dienst. Daarna willen we graag samen koffie drinken met wat lekkers. Als u zin hebt en mogelijkheid dan zou het leuk zijn als je ook een lekker hapje of een ‘baksel’ meeneemt. We zijn benieuwd wat er allemaal op tafel komt.

Gasten zijn uiteraard van harte welkom om de stille week mee te beleven en Pasen mee te vieren!

Stille week naar Pasen, Goede vrijdag dienst en Paasdienst bij de Baptisten gemeente in Groningen
Stille week en Pasen